Contact

Bel, mail of chat met onze specialisten!

Direct antwoord op je vraag?

Kijk op onze veelgestelde vragen pagina. Grote kans dat je direct verder kunt!

Veelgestelde vragen

Onze specialisten staan voor je klaar

Wil je advies bij het kopen van je zonnepanelen om zelf te plaatsen, of sta je op het dak en kom je er niet helemaal uit?

Geen zorgen! Onze specialisten staan voor je klaar met telefonische ondersteuning.

Telefoon

050 211 0420

Whatsapp

+31617003433

E-mail

[email protected]

Adres

Bezoek op afspraak:

Rijksweg West 18B
9608PC Westerbroek

Kantoor op nr. 18c

Openingstijden

Enkel op afspraak!

Ma tot Vr: 9:00 – 17:00

KvK nr: 52750728

BTW-nr: NL002153291B84

Stel ons je vraag

Let op dat je de cookies accepteert voordat je op verzenden drukt!

stralendgroen kaart

Over Stralendgroen

Stralendgroen biedt complete doe het zelf sets voor zonnepanelen en zonneboilers aan. Door het zelf installeren van een complete set bespaar je een derde van de investering en verhoog je je rendement. Met advies op afstand hoeft zonnepanelen zelf installeren niet moeilijk te zijn. Om je zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen is de configurator zo ingedeeld dat je het eigenlijk niet fout kunt doen. Zien we toch iets geks bij het controleren van je bestelling? Dan nemen we natuurlijk contact met je op! 

Het Stralendgroen team heeft deze webshop opgezet vanwege grote interesse in hernieuwbare energie en gasloos wonen. Bij de eerste set zonnepanelen die zij op hun eigen woning plaatsten, bleek hoe eenvoudig het installeren is. Met de juiste montagematerialen en een flexibel in te vullen set kan iedereen een steentje bijdragen aan de energietransitie.

Door groot in te kopen, een ruime voorraad aan te houden, werkzaamheden met elkaar te combineren en een lage overhead te houden, blijven de prijzen laag. Alles om jouw rendement zo hoog mogelijk te maken. Benieuwd naar je rendement en terugverdientijd? Check de rendementscalculator!