Zonnepanelen kopen bij Stralendgroen

Wil je zonnepanelen kopen, ben je een beetje handig en heb je enige kennis van elektra? Dan kun je flink besparen! Met de juiste hulp bij het samenstellen van een complete set is zelf zonnepanelen plaatsen echt niet moeilijk. De complete sets van Stralendgroen zijn op elke situatie en elke gewenste samenstelling aan te passen. Elke bestelling wordt door het Stralendgroen team handmatig nagerekend. Je staat er dus niet alleen voor!

Stel direct je complete set samen

 

Wat kosten zonnepanelen?

Natuurlijk investeer je in zonnepanelen omdat je je steentje wilt bijdragen aan een groenere wereld. Dat neemt niet weg dat het ook een fijne investering is die zich terugbetaalt. Na de zogenoemde terugverdientijd heb je een behoorlijke tijd gratis stroom uit je zonnepanelen! Wil je weten hoe snel jij je zonnepanelen terugverdient?

Vul de rendementscalculator eens in!

zelf zonnepanelen plat dak plaatsen

 

Zelf zonnepanelen plaatsen

Je bent een super leuk project begonnen door zelf je zonnepanelen te plaatsen. Natuurlijk loop je tijdens de installatie tegen vragen aan waar je niet direct het antwoord op hebt. 

Bekijk het stroomloopschema en het stappenplan voor de basis. De doe-het-zelf-wijzer staat vol met handige weetjes en handleidingen. Ook maken we steeds meer video’s waarin we bepaalde onderdelen uitleggen. Kom je er dan nog niet uit? Neem contact op met een van onze specialisten. Ze hebben de meeste vragen al eens gehad en helpen je snel weer op weg.

Ook jij kunt met de juiste begeleiding prima zelf zonnepanelen plaatsen!